Sbírka potravin

Můžete zde:

Oblastní charita Břeclav

Albert hypermarket, Hraniční 1257, Břeclav

Charita je partnerem potravinové sbírky, která se koná dvakrát ročně v obchodních řetězcích. Sbírka potravin je dnem solidarity, při kterém může každý pomoci nákupem a darem trvanlivých potravin a drogerie.

KLIKNI PRO VÍCE INFORMACÍ NA WEBU POŘADATELE

Jarní Sbírka potravin vynesla celkem 431 tun zboží. Děkujeme všem, kteří do ní přispěli
4. května 2022 Charita Česká republika

V sobotu 23. dubna se konalo jarní kolo Sbírky potravin, do které se zapojilo několik set prodejen po celém Česku. Celkem se vybralo 431 tun zboží, které si rozdělily potravinové banky. Do 1. května mohli lidé darovat potraviny a drogerii také v on-line obchodech. Nashromážděné potraviny a drogerie pomohou potřebným.

V jarní Sbírce potravin darovali lidé v brněnské diecézi 8,5 tun potravin a drogerie
26. dubna 2022 Diecézní charita Brno

Trvanlivé potraviny, dětské pleny, hygienické potřeby a další věci darovali lidé v sobotní Sbírce potravin. V celé brněnské diecézi se podařilo získat 8,5 tun věcí a do akce se zapojilo devět oblastních Charit. Jedná se o první výsledky, protože ve vybraných prodejnách brněnské diecéze akce pokračuje a potraviny se sbírají až do konce týdne. Cílem Potravinové sbírky je získat jídlo a potřebné věci pro lidi v krizi, sociálně slabé, nebo samoživitele. Akce je tradičně organizována Českou federací potravinových bank ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu a Asociací společenské odpovědnosti.

Blíží se jarní kolo Sbírky potravin. Připojit se může každý
16. dubna 2022 Charita Česká republika

Blíží se jarní kolo Sbírky potravin. Připojit se může každý

V sobotu 23. dubna 2022 se koná jarní Sbírka potravin, kterou organizují potravinové banky. Zapojí se do ní stovky prodejen a také online obchody. Celonárodní charitativní akce pomůže lidem, kterým nezbývá dostatečné množství financí na pokrytí základních potřeb. Připojit se ke Sbírce potravin můžete i vy.