Den Charity 2018

I v letošním roce nabídne Oblastní charita Břeclav svoji prezentaci, a to u příležitosti Dne Charity. Rádi bychom pozvali veřejnost v úterý 25. září do  našeho charitního stánku na pěší zóně u břeclavského gymnázia. Formou propagačních materiálů a podanými informacemi budeme návštěvníky seznamovat se všemi službami instituce, včetně zapůjčování zdravotních pomůcek.

Přítomnost zdravotních sester z Charitní ošetřovatelské služby nabídne i možnost dozvědět se, zda patříte do Klubu zdravých srdcí – to napoví měření krevního tlaku. Získáte následné informace o možných problémech spojených s hypertenzí, vyzkoušet si můžete i nelehký pohyb na vozíku pro imobilní.

Pro malé i větší děti je nachystána výtvarná dílnička s omalovánkami se zdravotní tematikou, hravé poskytnutí první pomoci, kvízy a vědomostní testy za přítomnosti studentů Soukromé SOŠ manažerské a zdravotnické s.r.o. Břeclav. Při dobrém počasí budeme i malovat obrázky se seniorskou tematikou a navlékat náhrdelníky se symbolickými 26 korálky. Odměnou bude zkušební jízda vozítkem segway a malá sladkost. Kolektiv pracovníků Oblastní charity Břeclav se těší na setkání s veřejností mezi 9 a 14 hodinou. Velmi děkujeme za podporu akce firmě AVE Břeclav, paní Pavlíně Vozarové za firmu Segway Břeclav a Ráciu Břeclav.

PhDr. Alena Káňová