Sociální pracovník/pracovnice

Kontaktní osoba: Bc. Veronika Heklová

Sociální pracovník

Azylový dům Břeclav hledá kolegu /kolegyni do svého týmu

Hledáme posilu do našeho týmu, hledáme sociálního pracovníka/sociální pracovnici do Azylového domu.

Hlavní náplní práce sociálního pracovníka /sociální pracovnice je:

• individuální plánování s uživateli služby,
  • příjem nových uživatelů (jednání se zájemci, sestavení smlouvy o poskytnutí služby)
  • poskytování základního sociálního poradenství.

Požadavkem na vzdělání je VOŠ/VŠ v oborech zaměřených na sociální práci ( VOŠ - sociální pedagogika, sociální a humanitární práce, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, VŠ – sociální práce, sociální politika, sociální pedagogika, sociální péče, sociální patologie, právo nebo speciální pedagogika) nebo absolvování min 200 hod. akreditovaných vzdělávacích kurzů v oblasti soc. práce + praxe při výkonu soc. pracovníka (VŠ nemusí být v oboru sociální práce, pokud zájemce o práci splňuje další požadavek, což je min. 200 hodin akreditovaných vzdělávacích kurzů v oblasti sociální práce + praxe při výkonu soc. pracovníka). Čistý trestní rejstřík je nutností.

Kromě požadovaného vzdělání a je pro nás důležitý zájem pracovat s cílovou skupinou osoby bez přístřeší, empatie vůči uživatelům a ochota učit se novým věcem. S pracovní pozicí je spojena i administrativa, jedná se o evidenci průběhu služby, takže je nezbytné ovládat základy práce na počítači.

Jedná se pracovní pozici na hlavní pracovní poměr, v zavedené neziskové organizaci. Nástupní plat je 15.500,-Kč -18.000,-Kč/ měsíčně. Dalším benefitem jsou stravenky, 25 dnů dovolené, služební telefon, vlastní kancelář a možnost úpravy pracovní doby v jednotlivých dnech, tak aby byl interval 40 hodin za týden dodržený.

Své životopisy posílejte na adresu: veronika.heklova@charita.cz do 5. 3. 2017.

Pohovor s vybranými zájemci proběhne 8. 3. 2017. Nástup do zaměstnání je 20. 3. 2017.