Už za týden začíná potravinová pomoc "POMÁHEJTE S NÁMI!"

Oblastní charita Břeclav ve spolupráci s prodejní sítí potravin Enapo se rozhodli,  nabídnout svým zákazníkům možnost pomáhat lidem, kteří se ocitli v nouzi, formou trvanlivých potravin a hygienických pomůcek.

Zákazník může v označených prodejnách Enapo zakoupit a po zaplacení vložit trvanlivé potraviny a hygienu do označeného drátěného koše ( koš je označený plakátem projektu), který je umístněný za pokladnami.

Zákazník si vybírá z doporučených trvanlivých potravin a hygienických pomůcek  označených logem (košík se srdíčkem) nebo si je vybírá dle vlastního uvážení, avšak vždy se musí jednat o výrobek s dlouhou dobou trvanlivosti.

Prodejny zapojené do projektu Pomáhejte s námi! :

BOŘETICE (Potraviny Enapo č.160, Bořetice 142)

BŘECLAV (Potraviny Enapo č.150, Na Valtické 718)

BŘEZÍ (Potraviny Enapo č. 152, Březí 28)

MIKULOV (Potraviny Enapo č. 198, Náměstí 15)

MORAVSKÁ NOVÁ VES (Potraviny Enapo č. 151 , Náměstí Republiky 790)

NOVOSEDLY (Potraviny Enapo č. 209, Novosedly 10)

Potraviny budou po naplnění koše převezeny na sídlo Oblastní charity Břeclav a poté prostřednictvím vybraných služeb budou přidělovány lidem, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci. Potraviny a hygienu přiděluje pracovník zařízení na základě rozhovoru s uživatelem služby a jeho momentální situace.

Více zde : http://breclav.charita.cz/pomahejte-s-nami/