Den sociálních služeb 2017

I letos se naše Oblastní charita Břeclav zúčastní tradiční prezentace sociálních služeb na Břeclavsku, tentokráte pod názvem Den sociálních služeb. Využíváme tak možnosti sociálního poradenství pro všechny cílové skupiny uživatelů, které pořádá Město Břeclav ve středu 10. května na ulici Sady 28. října („pěší zóna“ u břeclavského gymnázia).

Od 11: 30 až do 16: 00 můžeme návštěvníkům v našem charitním stánku představit práci jednotlivých středisek Oblastní charity Břeclav, seznámit je s připravovanými akcemi na letošní rok jako je např. Noc venku či podat odborné informace k Charitní pečovatelské službě prostřednictvím jejich pracovnic.

Jsme velmi rádi za pokračující milou spolupráce se Soukromou SOŠ manažerskou a zdravotnickou s.r.o. Břeclav, která bude naším partnerem na této prezentaci. Ve stánku budou základy zdravovědy i informace případným zájemcům o studiu na této střední škole podávat studentky II. ročníku Sabina Václavovičová a Nikola Burešová. Po celou dobu konání akce je připraven i doprovodný kulturní program, výstava dětských prací a soutěže. Srdečně zveme.

PhDr. Alena Káňová