Hledáme dobrovolníky na akci Noc venku 2015

Hledáme někoho,  kdo má chuť podílet se na něčem zajímavém, kdo má dobré nápady, koho zajímá problematika lidí bez domova anebo se chce o ní něco dozvědět,  a kdo má energii jít s námi do toho !

Soutěž pro dobrovolníky!

Diecézní charita Brno vyhlašuje u příležitosti Mezinárodního dne dobrovolníků soutěž. Pište, foťte, malujte, natáčejte nebo jinak vyjádřete svůj vztah či motivaci k dobrovolnictví. Termín odevzdání díla je do 15. června. Vyhrát můžete mobilní telefon. >>>

12 tun potravin pro klienty charitních zařízení na jižní Moravě

Diecézní charita Brno se i v tomto roce zúčastnila Národní potravinové sbírky. V deseti supermarketech v Brně, Břeclavi, Hodoníně, Boskovicích, Třebíči a Znojmě nechali dárci v nákupních vozících dobrovolníků 11 707 kilogramů potravin. To je více než dvakrát tolik co při loňské sbírce. Děkujeme dárcům, dobrovolníkům i zástupcům supermarketů za podporu služeb pro lidi v nouzi! >>>

Potraviny pomáhají aneb potravinové sbírky v listopadu 2014

Potraviny pomáhají - www.potravinypomahaji.cz

O víkendu 22. listopadu 2014 proběhne na řadě míst v České republice druhý ročník akce Potraviny pomáhají, za kterou stojí organizace Byznys pro společnost a Česká federace potravinových bank. Jde o rozsáhlou celorepublikovou potravinovou sbírku. Zapojily se i české Charity.

Národní potravinová sbírka

POTRAVINY POMÁHAJÍ

Oblastní charita Břeclav se letos  zapojí poprvé do druhého ročníku Národní potravinové sbírky.

Tříkrálová sbírka na Břeclavsku dává střechu nad hlavou

Paní Růženka se v seniorském věku z nenadála ocitla ve finanční nouzi bez střechy nad hlavou. Využila pomoci Azylového domu Oblastní charity Břeclav. Strávila zde pět let a nyní to vypadá na šťastný konec.

Buď toho součástí. Podporuj Noc venku v Břeclavi.

Přicházíme k Vám s nabídkou kvalitní spolupráce!
Staňte se našim dobrovolníkem, určitě neprohloupíte.
Získáte nové přátele, cenné zkušenosti a ten krásný dobrý pocit...
Ve vašem životopise se dobrovolnická praxe bude opravdu vyjímat (pak se o Vás porvou).

Pojďme spolu do toho.

Nebojte se. Zapojte se!

Výsledky letošního ročníku soutěže pro dobrovolníky Pomáhám tedy jsem

Milí dobrovolníci, koledníci, příznivci dobrovolnictví, máme tady pro vás výsledky červnové soutěže "Pomáhám, tedy jsem... 2014", ačkoliv hodnocení došlých příspvěků nebylo vůbec jednoduché!

Soutěž pro dobrovolníky

Milí dobrovolníci, koledníci, asistenti, malí či velcí, máme tu pro vás zajímavou soutěž  z Diecézní charity Brno. Pro všechny,  kteří nám pomáháte, ať už krátkodobě či dlouhodobě, vám všem je určena tato soutěž.